Zomer-Atelier

In 't Zonnehoekje is het ook mogelijk om naast de workshops en de reguliere keramiekcursus Zomer-Ateliers te volgen. De Zomer-Ateliers zijn van mei t/m augustus. De planning wordt in 2021 bekend gemaakt. Kijk voor de precieze data op de kalender van deze website. 

Met een groepje van maximaal 8 personen wordt in een ontspannen en gezellige sfeer met klei gewerkt. Voorkennis is niet nodig. De Zomer-atelierdagen zijn voor zowel beginners als gevorderden.
Je kan zelf kiezen wat je wilt maken en met welke techniek je wilt werken. Je kan handopbouw doen of pottenbakken. Daarbij krijg je de nodige persoonlijke ondersteuning om je eigen stijl en ideeën uit te werken. Niets is verplicht. Het belangrijkste is dat je met plezier aan het werk bent.

Je hoeft niet elke les te komen. Je kan zelf bepalen welke dagen je wilt komen en welke niet. Graag van te voren aanmelden.

Een losse les is € 22,- / per les van 2,5 uur. Het bakken (€ 2,5 per kilo) van de werkstukken en de klei is niet inbegrepen. Heb je interesse of vragen, neem contact met me op via de contactpagina van deze website. 

Klarinetweg 45  -  4337 RB Middelburg  -  0031(0) 6 29090432  -  info@cvervoort.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon